Имам АР156 при тръгване се чува чукане отпред в дясно, при спиране също.. чува се и понякога при рязко подаване на газ в движение.. няма разхлабени болтове нито разбити носачи или тампони..
Известие
Collapse
No announcement yet.
чукане отпред в дясно
Collapse
X
-
Тамнпона на двигателя,погледна ли го???Като се прецака тампона,двигателя пропада надолу и вътрешното каре започва да почуква в долния носач.....много лесно се разбира,защото при това положение,капачката на карето е надрана....
Или пък самото вътрешно каре да си е отишло...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
-
fschg
имам същия проблем и колеги от форума ми казаха че е каре вътрешно,но аз ще погледна и тампона да двг.но при мене има и некви вибри след 110 км/ч но не във волана а цялата предница почва да играеAlfa Romeo 166 3.0 V6 24V
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениеИмам АР156 при тръгване се чува чукане отпред в дясно, при спиране също.. чува се и понякога при рязко подаване на газ в движение.. няма разхлабени болтове нито разбити носачи или тампони..Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
да му се невиди и аз имам същия проблем
Comment
-
@
Първоначално публикувано от alfonso76 Покажи съобщениевчера смених тампони на стаб.щанга и биелетки и това гадно хрупане пак го има
Колега долните носачи погледна ли ги ? Защото аз и амортисьора смених мислейки че там може да е проблема но пак си останасега са наред долните носачи да видим там какво се случва
Comment
Comment