Известие

Collapse
No announcement yet.

чукане отпред в дясно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чукане отпред в дясно

Имам АР156 при тръгване се чува чукане отпред в дясно, при спиране също.. чува се и понякога при рязко подаване на газ в движение.. няма разхлабени болтове нито разбити носачи или тампони..

Тамнпона на двигателя,погледна ли го???Като се прецака тампона,двигателя пропада надолу и вътрешното каре започва да почуква в долния носач.....много лесно се разбира,защото при това положение,капачката на карето е надрана....
    Или пък самото вътрешно каре да си е отишло...
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

fschg

имам същия проблем и колеги от форума ми казаха че е каре вътрешно,но аз ще погледна и тампона да двг.но при мене има и некви вибри след 110 км/ч но не във волана а цялата предница почва да играе
      Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
        Имам АР156 при тръгване се чува чукане отпред в дясно, при спиране също.. чува се и понякога при рязко подаване на газ в движение.. няма разхлабени болтове нито разбити носачи или тампони..
        Стаб щанга и биалетка проверена ли е?
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

да му се невиди и аз имам същия проблем
          156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

hsgah

след поредното гледане се оказа че не е каре а двете биалетки и тампон на носача предния (по-малкия)
            Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

вчера смених тампони на стаб.щанга и биелетки и това гадно хрупане пак го има

Comment

Всичките ли неща от горните постове са ти проверени и изправни..???
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

@

Първоначално публикувано от alfonso76 Покажи съобщение
                  вчера смених тампони на стаб.щанга и биелетки и това гадно хрупане пак го има

Колега долните носачи погледна ли ги ? Защото аз и амортисьора смених мислейки че там може да е проблема но пак си остана сега са наред долните носачи да видим там какво се случва
                  156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Working...
                  X